Cindy Maes

Als kind was ik al constant bezig met muziek en zang, en op jonge leeftijd heb ik mijn eerste podiumervaring opgedaan. Sindsdien heeft zang centraal gestaan in mijn leven, en door deze interesse ben ik logopedie gaan studeren. Tijdens de opleiding logopedie groeide mijn interesse voor de stem en stemproblemen.

In juli 2007 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie in Eindhoven, en daarna ben ik direct aan de slag gegaan in de praktijk en heb veel cursussen op het gebied van de adem, stem en zang gevolgd. Vanaf 2010 ben ik mijn eigen praktijk begonnen, om zo mijn visie en manier van behandelen helemaal uit te kunnen voeren.

Ik wil jou een breed spectrum van technieken en vaardigheden aanbieden, zodat we samen kunnen bepalen wat het beste bij je past. Ik zie het lichaam en de stem als een mooi, uniek, krachtig maar ook kwetsbaar instrument. Een instrument dat je kunt leren bespelen, om daarmee je doel zo goed mogelijk te bereiken. Dit doel kan voor elk persoon anders zijn. Zo wil de een bijvoorbeeld zijn adem-, stem-, spraak- of zangproblemen verhelpen en wil de ander juist zijn of haar vaardigheden op het gebied van presenteren of zingen meer ontwikkelen.

Ik stem behandeling af op jouw vraag en jouw mogelijkheden.