Martine van der Meulen

Toen ik een studie moest gaan kiezen wist ik: ik wil iets met zingen doen, óf ‘mensen helpen’. Logopedie bleek een mooie kans om beide te combineren! Het was direct duidelijk waar mijn hart binnen de logopedie lag, daardoor heb ik voor mijn beide afstudeerscripties (HBO-Logopedie en Master Spraak- en taalpathologie) de zangstem als onderwerp gekozen. Sinds 2011 werk ik uitsluitend met cliënten met adem-, keel-, hoest-, slik- en spreek- en zangstemklachten.

In mijn behandelingen oefenen we in een positieve en ontspannen sfeer om jouw probleem op te lossen, bijvoorbeeld om jouw stem te optimaliseren of weer gezond te krijgen. Wat jíj met logopedie wilt bereiken staat centraal en ik probeer je zo snel mogelijk het inzicht en de handvaten te geven om zelf jouw eigen therapeut te worden. 

 

Ik vind het erg leuk om me te blijven ontwikkelen en daarom neem ik zoveel mogelijk deel aan bijscholingen en congressen. Zo heb ik onder andere cursussen gevolgd in verschillende zangmethoden (EVT, CVT, Universal Voice System). Ik zing zelf ook graag, als amateur, in een bluesband en in een orkest dat volksmuziek speelt uit Zuidoost-Europa. 

Naast Stemzorg werk ik twee dagen per week als stemdocent aan de logopedie-opleiding van Hogeschool Utrecht. 

Stemzorg 

Tongelresestraat 356 | 5642NG Eindhoven

06-51401822

info@stemzorg.nl

  • Facebook
  • Instagram