Silke van Niel

Vanuit mijn passie voor theater, zang en stem ben ik de opleiding logopedie in Eindhoven gaan volgen. Afgelopen jaren heb ik podium ervaring opgedaan in de vorm van musicals, bandzang, koorzang en solo-optredens. Performance en uitstraling zijn belangrijke aspecten van een artiest.

Tijdens mijn opleiding en stages leerde ik over de vele facetten die logopedie bezit. In de richtingen lichaamswerk, adem, stem, zang en drama vond ik de combinatie met mijn passie waarin ik me graag wilde verdiepen als therapeut.

In het voorjaar van 2016 heb ik binnen Logopediepraktijk Eindhoven mijn vaardigheden mogen ontwikkelen tot stemgeoriënteerde logopedist. Naast deze stage heb ik verschillende cursussen en bijeenkomsten gevolgd om me te verdiepen in de spreek- en zangstem. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste technieken en methodes om een zo specifiek mogelijk behandelproces per cliënt te creëren. Cliëntgerichtheid advies in een motiverende werksfeer staat centraal tijdens mijn sessies om het optimale uit jouw spreek- en/of zangstem te halen.