Veerle Koenen

Al van jongs af aan wist ik dat ik met mensen wilde werken op het gebied van muziek, zang en de spreekstem. Toen ik de opleiding tot logopedist zag, wist ik direct dat ik logopedist wilde worden! Tijdens deze studie komen alle gebieden van logopedie aan bod, maar het vakgebied ‘’stem’’ sprak mij direct het meeste aan.

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Na mijn studie heb ik onder andere de cursus Manuele Facilitatie van de larynx mogen volgen, daarnaast liggen er nog veel mooie cursussen voor het behandelen van de stem in het verschiet. 

Je stem zegt veel over hoe je je voelt, hoe je je duidelijk wilt maken en wie jij bent. Ieder stemgeluid is anders, jouw stemgeluid is van jou. Ieder behandeltraject is dus ook anders en aangepast op jouw wensen en jouw stem.  Ik help je graag om jouw doelen hierin te bereiken. 

Naast het begeleiden van cliënten voor onder andere de zangstem, zing ik zelf ook graag en speel ik graag piano en ukelele. Binnen Stemzorg zal ik mijn vaardigheden op het gebied van de spreek-en zangstem verder mogen gaan ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om met je te mogen werken!