Veerle Berkenhagen-Koenen

Veerle Berkenhagen-Koenen

Sinds 2020 versterkt Veerle het team van Stemzorg. Al tijdens de opleiding Logopedie is Veerle met name geïnteresseerd in de stem, en na haar afstuderen in 2018 specialiseert ze in stem en keel zich door middel van bij- en nascholing.

In haar behandeling heeft Veerle een holistische kijk, en is zich bewust van de kracht en kwetsbaarheid van de stem. Je stem zegt veel over hoe je je voelt, hoe je je duidelijk wil maken, en wie jij bent. Iedereen is anders, iedere stem is anders, en dus ieder behandeltraject. Veerle past haar behandeling aan op jou en jouw stem, om zo jouw wensen en doelen haalbaar en persoonlijk te maken.

Veerle heeft zich de afgelopen tijd ook verdiept in Oro-Myofunctionele Therapie (OMFT). Dit is een behandeling gericht op gewoontehandelingen of -bewegingen die negatief zijn voor de gebitsstand, spreken, het gehoor en de algehele gezondheid doordat het evenwicht verstoord is tussen de spieren in de mond. Denk hierbij aan kaakklemmen, slaapapnoe, ademhalingsproblemen, kaakklachten, en nog veel meer.

Op dit moment volgt Veerle een opleiding voor ademtherapie.

Naast werken bij Stemzorg heeft Veerle haar eigen onderneming in Nijmegen, StemZuiver. Ook daar ziet zij alleen mensen met klachten rondom stem, zang, adem en keel.

Veerle is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.