Cindy Maes

Cindy Maes

Cindy is sinds 2010 de oprichtster en praktijkhoudster van Stemzorg. Haar droom was om logopedist te worden en een praktijk te voeren die zich volledig richt op stem-, zang-, adem- en keelklachten. Deze droom is inmiddels werkelijkheid, met een team wat nu bestaat uit 3 behandelend therapeuten. 

Cindy is als logopedist nooit uitgeleerd, en blijft zich regelmatig bijscholen rondom relevante behandelmogelijkheden en -technieken. Cindy durft verder te kijken dan alleen de logopedische technieken, en gaat ze samen met jou kijken waar je klachten vandaan komen en welke behandeling op dit moment voor jou het beste past. Graag behandelt ze een korte periode intensief, waarin je zelf actief betrokken wordt bij je behandeling. Duidelijk, open en eerlijk.

Cindy heeft zich ook bijgeschoold op het gebied van slikklachten. Vaak is er een combinatie van stem- en slikklachten te zien, met name bij kanker in het hoofd- halsgebied. Op deze manier kan er bredere en meer complete zorg geboden worden.
Naast logopedist is Cindy ook energetisch therapeut en begeleidt familieopstellingen. Haar passie is om deze kennis toe te passen in de logopedische behandeling om zo juist in de verdieping te komen in plaats van alleen symptomen behandelen.
In haar praktijk Stem van je Ziel werkt ze met opstellingen.

Cindy is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.