Silke van Niel

Silke van Niel

Silke werkt sinds 2016 binnen Stemzorg. Voor Silke is het vak stem-gespecialiseerde-logopedie de ultieme combinatie vanuit haar passie voor zang en stem, en de paramedische zorg. Samen met iemand op zoek gaan naar de ultieme manier van zijn of haar stem gebruiken zonder eigenheid kwijt te raken.

Binnen de stemtherapie kijkt Silke niet enkel naar de klacht, maar door de holistische visie kijkt ze naar de cliënt in zijn totaliteit om het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij wordt regelmatig samengewerkt met zangcoaches, KNO-artsen, orofaciaal therapeuten of fysiotherapeuten om het traject te versterken.

Kijken wat de ander nodig heeft, en de samenwerking aan durven gaan.

Als aanvulling geeft Silke ook Access Bars behandelingen, voor energiestroming en het ontladen van gedachten, gevoelens en spanningen. Op deze manier kun je in relatief korte tijd krachtig ontspannen.

Naast de werkzaamheden in de praktijk heeft SIlke haar eigen praktijk Vocal Fit Logopedie waar ze uitsluitend adem-, stem-, en keelklachten behandeld, met name voor professionele stemgebruikers. Ze is hiervoor vaak op pad waarbij ze regelmatig in de theaters of op festivals te vinden is om vocalisten in binnen- en buitenland vocaal te ondersteunen.

Silke is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.