Anne Sleutjes


Anne Sleutjes

Anne genoot een vooropleiding tot Persoonlijk Begeleider in de gehandicaptenzorg maar al snel kriebelde het om verder te studeren.
Anne speelt namelijk in haar vrije tijd gitaar en zingt in verschillende bandjes. Hierdoor was haar droom om in de toekomst te werken als zangdocent. Echter, door haar ervaring in de zorg besloot zij Logopedie te gaan studeren met als doel om specialist te worden in het domein ‘stem’.

Anne deed tijdens de opleiding een minor in stem op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en was in haar afstudeerfase docent-assistent op Fontys in dit domein.


Naast haar werk bij verschillende logopediepraktijken is zij ook werkzaam als logopedist bij het KNO Medisch Centrum in Waardenburg. Hier werkt zij nauw samen met KNO artsen.

Door deze ervaringen en opgedane kennis heeft zij een goed ontwikkelde kijk op stemproblemen voor zowel de spreek als zangstem Anne vindt het belangrijk dat de cliënt meegenomen wordt in diens zorgtraject. Dit doet zij door bewustwording; inzicht geven in de aard van de klacht is daarbij een must. Op deze manier vindt er een persoonlijke samenwerking plaats en een open communicatie waarbij de puzzel voor passende zorg samen met de cliënt gelegd wordt.

Anne is aanwezig op donderdag.